Bienvenido al portal del Plan Renove Renhata del IVACE - Plan Renove IVACELa Generalitat Valenciana ha engegat el Pla RENHATA que contempla subvencions per a actuacions en els habitatges de la Comunitat Valenciana dirigides a l'adequada conservació de l'immoble, la millora de la seua qualitat, sostenibilitat, accessibilitat i habitabilitat. Emmarcats en aquest Pla, l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), posa a la disposició del ciutadà durant l'any 2018 un Pla Renove de Calderes Domèstiques i un Pla Renove de Finestres, que permetrà promoure l'estalvi energètic en els nostres habitatges, mitjançant la concessió d'un incentiu econòmic de fins a 250 € per a la substitució de calderes de baixa eficiència per altres de condensació, més un descompte de 50 € per part de l'instal·lador adherit, i de fins a 75 €/m2 més un descompte de 15 €/m2 de l'instal·lador adherit per a la renovació de finestres per altres noves amb aïllament tèrmic reforçat, amb envidraments baix emissius i fusteries metàl·liques amb trencament de pont tèrmic, PVC o fusta.

Els ciutadans interessats a sol·licitar aquesta ajuda hauran de posar-se en contacte amb un instal·lador/comerç adherit al Pla que s'encarregarà de tramitar en el seu nom la sol·licitud d'ajudes.

L'oficina de campanya d'atenció al ciutadà del Pla Renove 2018 ha tancat. Per a conèixer l'estat d'un expedient d'ajuda, pot anar a l'apartat "Consulte el seu expedient" d'aquesta pàgina web. La resta d'informació respecte al Pla Renove la trobarà així mateix en aquesta pàgina web o cridant al telèfon i mail següent:

Telèfon d'informació: 961.209.600 
Horari d'atenció telefònica de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Fons Disponibles

Destacats

NOTA IMPORTANT:

PER A CONÈIXER L'ESTAT DEL SEU EXPEDIENT D'AJUDA, VAJA A l'APARTAT "CONSULTE EL SEU EXPEDIENT" D'AQUESTA PÀGINA WEB.

JORNADES DE FORMACIÓ PER A INSTAL·LADORS ADHERITS

Les ponències de les jornades de formació de cadascun dels plans Renove que s'han realitzat en les diferents ciutats poden descarregar-se a través dels següents links:

Pla Renove Calderes 2018
Ponències:
IVACE Renove Calderes 2018

Pla Renove Finestres 2018
Ponències: